Zmarta

Zmarta är en jämförelsesajt som kan hjälpa dig att hitta det bästa lånet. Här kan du ansöka om ett lån mellan allt från 1000 och upp till 600.000 kronor, helt utan att ha någon form av säkerhet som ett fordon eller en bostad. Tjänsten passar perfekt för de människor som ännu inte vet vilken långivare eller bank som de vill använda sig av eller som har svårigheter med att själv jämföra räntor och villkor. Zmarta har samlat 25 stycken olika långivare och alla är 100 % trygga att använda sig av.

Som ansökande hos Zmarta har du möjlighet att välja mellan ett brett utbud av löptider och lånebelopp. Detta gör det möjligt för dig att själv få bestämma hur ditt lån ska se ut. Hemsidan är mycket enkel att använda och de tydliga sektionerna gör det lätt, även för noviser, att hitta rätt. För att du ska kunna ansöka om ett lån hos Zmarta gäller det dock att du uppfyller de villkor som sajten har.

Så ansöker du

Det första steget i att ansöka om ett lån hos Zmarta är att bestämma sig för vilket lånebelopp och vilken löptid man vill ha. Genom att använda sig av lånekalkylatorn som finns på hemsidan kan du själv se hur din månadskostnad kommer att se ut. Det enklaste och snabbaste sättet att ansöka är genom att använda sig av Zmartas hemsida, men skulle du tycka att detta är alldeles för klurigt går det även bra att kontakta Zmartas support och få hjälp över telefonen. Support hos Zmarta finns tillgänglig dygnet runt.

När du har fyllt i hur mycket du vill låna och vilken löptid du vill ha är det dags för dina personliga uppgifter. Här får du berätta mer om dig själv och vilken inkomst du har och därefter sker en sedvanlig kreditupplysning. Zmarta använder sig av Upplysningscentralen, vilket betyder att du inte kan ansöka utan UC via denna aktör.

Efter att ansökan har skickats in kommer Zmarta skicka ut din information till 25 olika långivare. Du får svar från alla de som är beredda att erbjuda dig ett lån. Nu är det bara upp till dig att välja den långivare som du tycker erbjuder det bästa lånet. Du förbinder dig inte till någonting förrän du signerar lånelöftet personligen.

Fördelar med Zmarta

 

  • Signera lånet för hand eller med Bank-ID.
  • Snabb och enkel ansökningsprocess.
  • Ansök om lån trots betalningsanmärkningar.
  • Endast en kreditupplysning kommer att tas.
  • Kundsupport dygnet runt.
  • Låna upp till 600.000 kronor utan säkerhet.

 

Nackdelar med Zmarta

 

  • Ingen möjlighet att ansöka utan UC.
  • Inget lån beviljas om skuld hos Kronofogden finns.
  • Krav på årsinkomst på minst 100.000 kronor.

Med det sagt är det alltså tydligt att det finns fler fördelar än nackdelar med att använda sig av Zmarta. Ett krav för att få ansöka via Zmarta är att du ska ha fyllt 18 år. Många andra låneförmedlare och banker kräver en åldersgräns på minst 20 år, så att man får låna från 18 års ålder är ett mycket stort plus då en bredare målgrupp kan använda tjänsten.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*