Lendo

Är man ute efter att jämföra lån och långivare med varandra är det tveklöst Lendo som man ska vända sig till. Idag är Lendo den mest populära och kända aktören på marknaden och här kan du få information och hjälp att hitta det absolut bästa privatlånet. Hemsidan är helt kostnadsfri att använda sig av, vilket är en stor anledning till den ständigt växande populariteten. Dessutom ser Lendo till att samarbeta med en rad kända och väletablerade banker och långivare på marknaden som alla är 100 % säkra att använda.

Så fungerar Lendo

Skaparna bakom Lendo har verkligen lagt ner mycket tid och energi på att skapa en så användarvänlig hemsida som möjligt. Det spelar ingen roll om du aldrig ansökt om ett lån tidigare, hos Lendo kommer du ändå förstå precis hur du ska göra. För att förtydliga väljer vi att gå igenom några av de steg som du kommer få ta dig igenom.

Det första du ska göra när du kommer in på Lendo är att använda lånekalkylatorn. Med hjälp av denna har du möjlighet att se hur hög din ungefärliga månadskostnad kommer att bli beroende på belopp och löptid. När du har hittat en löptid och ett belopp som passar dig ska du sätta igång med ansökan genom att svara på några enkla frågor och fylla i dina personliga uppgifter.

En kreditupplysning kommer att tas för att se hur din ekonomi ser ut. Lendo använder sig av Upplysningscentralen, vilket betyder att du inte kan ansöka om lån utan UC via aktören. Efter att kreditupplysningen är tagen kommer du att få ett flertal olika förslag från diverse banker som kan tänka sig att erbjuda dig ett lån. Här ser du inte bara vilket belopp som banken erbjuder, utan även vilken återbetalningstid och ränta som du kommer att få.

Det är helt upp till dig själv att välja om du vill ta ett lån eller inte och vilken bank eller långivare som du vill gå vidare med. Du förbinder dig aldrig till något genom att enbart jämföra lån hos Lendo.

Fördelar med Lendo

Som du nu säkert har förstått har Lendo en hel del fördelar. I listan nedan har vi räknat upp alla de fördelar som finns med tjänsten och varför den är så bra!

  • Att jämföra lån och ansöka är helt kostnadsfritt hos Lendo.
  • Alla banker som aktören samarbetar med är 100 % säkra och trygga att använda.
  • Du fyller i dina uppgifter och Lendo sköter sedan allt jobb åt dig.
  • Trots att Lendo jämför mellan flera olika banker, kommer endast en kreditupplysning att tas.
  • Du väljer själv om du vill tacka ja eller nej till erbjudanden.
  • Genom att jämföra med Lendo sparar du in mycket pengar.

Lendo erbjuder privatlån, även kallade blancolån, till privatpersoner. Du behöver aldrig förklara för långivaren eller banken vad du ska använda dina pengar till, varken när du ansöker eller när pengarna är utbetalda på ditt konto. Du kan således ta ett privatlån för att renovera i hemmet, köpa en båt, åka på semester eller som kontantinsats till ett bostadsköp.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*